19.11.13

Siluettikortti

Viime hetkenä päätin kaivaa esille kuviosakset, inspiroituneena It's all about the Vintage-haasteesta (Käytä kuviosaksia) ja löysin vain kahdet... Noh, osasyynä lienee se, että ennen korttiaskartelun aloittamisen ne oli ostettu lapsille, ja heillä ne nyt ovat jossain piilossa. No mutta, käytin Tuesday Morning Sketches-mallia, ja tarkkasilmäisenä huomaa että kukat edustavat mallin pilkut, ja tekstirivit (mitkä eivät tosin näy kovin hyvin) raidat. Niin, mainittakoon vielä, että lila kehys ja vihreän reuna on leikattu löydetyillä saksilla. Otan myös osaa Created with Love #67 (AG) ja Sweet Stamp (AG) haasteisiin.

11 kommentarer:

 1. wow great card love that flower. Thanks for joining in the fun at Created with Love Challenges.
  Linda K. DT

  SvaraRadera
 2. Love the design and the soft colors you used on your card. Thank you for joining us in this weeks blog challenge at SweetStamps.com.

  SvaraRadera
 3. Love the flower. Cute card. Thanks for joining our Anything Goes Challenge at Created With Love Challenges

  ~~Chris

  SvaraRadera
 4. Wonderful silhouette image! Thanks for joining Created with Love Challenges!

  SvaraRadera
 5. Kiitos osallistumisestasi It's all about the vintage and beautyn haasteeseen! Pitäisiköhän minunkin luovuttaa kuviosakset jo pikkuhiljaa lasten käyttöön, kun vievät vain turhaan tilaa askartelupöydän laatikossa?

  SvaraRadera
 6. What lovely card! Love the soft colours! Thank you for sharing your lovely creation with us at SweetStamps.com. Good Luck in the draw....
  Crafty Hugs
  Denise

  SvaraRadera
 7. love the dp on your pretty card. thanks for sharing with us at sweet stamps this week!

  SvaraRadera
 8. This is beautiful!! I love that image!!
  Thanks for playing along this week at TMS #225!

  SvaraRadera
 9. What a fantastic card! Love the image and your flower is gorgeous! Thanks for joining us at TMS, hope you come back again!

  SvaraRadera
 10. Just want to say, i love how you designed your card, thank you for joining us for last weeks challenge at Tuesday Morning Sketches!

  SvaraRadera