25.8.13

Inspis-haaste 16 ja It's all about the Vintage

Tässä kortissa hyödynnän vanhemmiltani saamaa tapettipalaa, joten osallistun Inspis-haasteeseen 16, missä teemana on kierrätys. Koska mielestäni tämä tuntuu aika vanhanaikaiselta (ei suunniteltu ominaisuus vaan yllätys nähtyäni lopputuloksen), niin osallistun myös It's all about the Vintage haasteeseen missä teemana on kesän kukat, jotka kortissani löytyvät taustalta.

2 kommentarer:


 1. Hei! Ihana työ onkin, mutta huomasitkos Inspishaasteen ohjeita lukea ja siellä kohdan: "Mikäli haluat osallistua palkinnon arvontaan, jos sellainen on sillä viikolla, Inspishaastetyösi ei saa osallistua muuhun haasteeseen. "?

  Korttisi todellakin huokuu vanhanajan tunnelmaa. Minulle tulee mieleeni mummola ja mummon kanssa yhdessä tehdyt hillot. :) Siellä taisi tuon kukkataustan tyyliset verhotkin olla. :D Ihana kortti kaiken kaikkiaan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei ja kiitos ystävällisestä kommentistasi! Voi hitsit, olinhan lukenut ohjeet, mutta koska olen pohtinut mitä voisin luoda haasteeseen koko viikonlopun (ts koko blogin olemassaolon aikana ;) se pääsi unohtumaan. Varsinkin kun tämä toinen haaste tuli postausta kirjoittaessani mieleen... Vilpittömät pahoittelut, että sekoilin tässä, taidanpa askarrella toisen kortin (vauhti on nimittäin pällä!) millä voin osallistua arvontaan :)

   Radera